Sunday, November 13, 2016

New Year Is Just Around The Corner!


I can't believe that in less than 8 weeks is New Year! How quickly one year passes! How quickly everything passes!

That may sound terrifying but in fact it's a good thing because it means that all bad things that happened to you are over now and something new is just around the corner! Now after you saw what can happen in a year, use that time and make the best of it! You have the power to make the best of everything! Your decisions have a huge impact on your life! Maybe you don't see it now but if you look back you will see that those small steps that you made brought you were you're today and made you who you're today!
That's the only reason why you have to look back sometimes, just to see what were the right moves that you made and what were the wrong ones. Then move on, make more smarter moves, continue with your life and do the best you can do!
Don't wait for someone or something! Do what you want and what YOU feel deep inside!
Follow the path that your heart leads you on!

p.s. One song that I truly recommend to listen this week is: https://www.youtube.com/watch?v=daGcpvxPbCo


Ne mogu da verujem da je za manje od osam nedelja Nova godina! Kako brzo godina prolazi! Kako brzo sve prolazi!
To može da zvuči zastrašujuće ali zapravo to je dobra stvar jer znači da sve loše stvari koje su vam se dogodile sada su iza vas i nešto novo i definitivno bolje vas čeka iza ugla! Sada kad ste videli šta sve može da se desi za samo jednu godinu, iskoristite to najbolje što možete! Vi imate moć da napravite najbolje od svega! Svaka odluka koju donesete, mala ili velika ima veliki uticaj na vaš život! Možda je to sada teško videti ali ako se malo osvrnete unazad, videćete da su vas ti mali koraci koje ste napravili doveli tu gde ste sada i doprineli tome da postanete osoba kakva ste danas!
To je zapravo jedini razlog zašto je dobro ponekad se osvrnuti nazad, samo kako biste videli koji su to bili pravi potezi koje ste napravili a koji loši. To će vam pomoći da pametnije nastavite dalje sa svojim životom i da ga učinite što boljim!
Nemojte čekati na nekoga ili na nešto! Radite ono što želite, na način na koji VI želite i duboko u sebi osećate da treba!
Prati put kojim te tvoje srce vodi!

p.s. Pesma koju vam predlažem da poslušate ove nedelje je: https://www.youtube.com/watch?v=daGcpvxPbCo


                                                          Love, 
                                                                  Andrea XoXo

No comments:

Post a Comment