Thursday, May 25, 2017

Little Black Dress


Nema ništa lepše nego kada pronađete nešto što možete nositi od ujutru do uveče i pritom izgledati fenomenlano. Oni koji me prate već duže vreme znaju da sam napisala jedan tekst o "Maloj Crvenoj Haljini" i kako je savršena za dnevnu i za večernju varijantu. Sada pišem o "Maloj Crnoj Haljini" koja je po mišljenju mnogih neprolazna modna kombinacija i  klasik s kojim ne možete pogrešiti. Dobro su rekli mnogi modni dizajneri da je "Mala Crna Haljina" pravi spas i da je nešto što svaka žena treba da ima u svom ormanu. Jednostavna je, izgleda elegantno na vama i možete da je obučete za sve prilike.



Kada znam da me čeka dan pun obaveza i da neću imati baš toliko vremena da odem kući da se presvučem, tada samo obučem ovu haljinu, ponesem štikle i crveni karmin, stavim sve to u torbu i uveče se za pet minuta transformišem. U kombinaciji sa jaknicom i patikama odlična je za dnevnu varijantu.
Ja sam našla u svom ormanu ovu haljinu koju imam veoma dugo i slikala sam se u njoj kako bih vam pokazala kako je ja kombinujem za dan i noć.
Nadam se da sam vas na ovaj način podsetila na neku malu crnu haljinu koja se krije u vašem ormanu i da ćete je ovih dana iskoristiti za neku priliku.



There is nothing better than finding something that you can wear from day to night and look fabulous in it. Those who follow me know that I wrote about "Little Red Dress" and how it is perfect to wear all day long. Now I decided to write about "Little Black Dress" which is considered essential to a complete wardrobe by many women and fashion observers, I definitely think that it's timeless piece and that every women should have it, in case of emergency. It's simple, elegant and you can wear it on every occasion.

"Žena nikad nije previše ili premalo obučena u maloj crnoj haljini." - Karl Lagerfeld

When I know that it's going to be a long day and that I won't have time to go home and change, I wear this dress in combination with a jacket and sneakers. I put heels and red lipstick in my bag so when the night comes I transform my look in five minutes. In combination with a jacket and sneakers it's perfect for day.
I have found in my closet this dress that I have for very long time and I took some pictures in it, just to show you how I combine it for day and night.
I hope that in this way I have reminded you of a little black dress that's hiding in your closet and that you will take it out  of that closet one of these days and wear it for some occasion.


"One is never over-dressed or underdressed with a Little Black Dress." - Karl Lagerfeld

Andrea XoXo


6 comments:

  1. I love how diverse this is! Great pics!

    ReplyDelete
  2. Wow. A multingual post?! Genius! Why didn't I think of that?!

    ReplyDelete
  3. I love how you can take this look from day to night easily and it's absolutely stunning! xx
    Lots of love,
    Marina Rosie xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! Have a great day dear:*

      Delete