Monday, April 24, 2017

Best Photo Editing Apps



Hi guys!
In today's post I wanted to share with you Apps that I use to edit my photos. I became very interested in taking pictures and I find it calming to edit photos and make them look pretty. I know that not all of you are interested in taking or editing pictures but I think it's something that is very popular these days and above that isn't it beautiful knowing that at any time you can capture special moment in your life and later on, in some way, you can experience that moment again?



Here are my favorite apps: VSCOcam, Facetune and Snapseed. I love to explore and to see which one works best but usually I stuck with those three. However, when it come to filters I often use brightness, sharpen,contrast, brilliance and structure.
I think that for a good photo you don't need a professional camera and all the equipment. You can take it with a phone and it can look good. It's just important to find the right angle and good lighting. These two things are the key to a perfect picture.

 Few weeks ago my friend Dunja and I were searching for a rooftop with a good view and we found one but in order to get there we had to use the elevator that didn't have doors. It was a little bit scary, because I am afraid of heights but it was also fun. It felt like we were on adventure! (quete)
 Everything for a good photo! :D

Here are some pictures before and after using those Apps:





Zdravo dragi moji!
U današnjem tekstu htela sam da podelim sa vama koje aplikacije koristim za editovanje slika. Obožavam da pravim dobre fotografije i da ih editujem. To mi je hobi koji me u isto vreme zabavlja i opušta. Znam da je danas veoma popularno slikati sve ono zanimljivo oko nas ali opet znam da postoje osobe kojima je to dosadno i koji više vole da uživaju u onome što vide ali ne i da slikaju. Ja lično mislim da je prelepo uslikati specijalne trenutke ili događaje u životu i posle opet, na neki način, proživeti te momente.

Ovo su moje omiljene aplikacije: VSCOcam, Facetune i Snapseed. Često istražujem i po drugim aplikacijama šta sve ima ali uglavnom se držim ovih jer su mi najbolji do sad. Takođe koristim i razne filtere kako bih posvetlila sliku i kako bih je bolje izdefinisala.
Smatram da vam za dobru fotografiju nije potreban profesionalni aparat i sva ta oprema. Sa običnim telefonom slike mogu da ispadnu fenomenalno. Ono što je bitno jeste da pronađete pravi ugao i dobro osvetljenje. Te dve stavri su ključne za odličnu fotografiju.

Pre par nedelja, moja drugarica Dunja i ja smo tražile po čitavom gradu zgradu sa otvorenim krovom, sa koje se vidi lep pogled i srećom našle smo jednu ali da bi se popele do krova morale smo da idemo liftom koji nije imao vrata. Bio je to pravi izazov, s obzirom na to da se plašim visine, ali u isto vreme bilo je veoma zabavno. Osećala sam se kao da smo na nekoj avanturi! (quete)
Sve za dobru sliku! :D




                                                        Love, Andrea 
                                       
     

2 comments: