Sunday, April 3, 2016

Let's talk about...

Sleepless nights. When you can't fall asleep at night it's probably because you have a lot of things that are going on your mind. You are doing a review of the day and you are thinking about things that you have to do tomorrow. It bothers you if you've forgotten to do something during your day and you are afraid that tomorrow you will forget the same things again. Then you keep thinking about that until morning and so every night.

Lucikly for me, now I don't have problem with that, but I used to have a lot until one day my friend told me to start writting things down, even those little things that are going on your mind, so I don't forget them. It sounds too easy, but it helps a lot. I took her advice and start to do that.
It was the best thing for my sleepless nights. I fall asleep immediately every night and I don't have to worry will I forget to do something tomorrow and most important of all, now I feel relaxed and not so anxious as before.

                                                                                                           Andrea XoXo

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Neprospavane noći. Često se dešava da noću ne možeš da zaspiš zbog raznih misli koje ti se motaju po glavi. Razmišljaš o svim stvarima koje si uradio tokom dana i o svemu onome što treba da uradiš sutra. Izjedaš se ako si zaboravio da uradiš nešto tokom dana i plašiš se da ćeš i sutra isto to zaboraviti. Tako sve do jutra razmišljaš i eto je, još jedna neprospavana noć.

Srećom za mene, više nemam tih problema, ali kao i svi ostali imala sam ih mnogo sve dok jednog dana mi drugarica nije rekla da počnem da zapisujem stvari, pa čak i one sitne kako ih ne bi zaboravila. Zvuči jednostavno, ali pomaže dosta. Prihvatila sam njen savet i počela sam tako i da radim. Bila je to najbolja stvar za moje neprospavane noći. Uveče lako zaspim i ne brinem se da li ću sutra zaboraviti da uradim nešto i što je najvažnije od svega, osećam se opušteno i ne tako zabrinuto kao pre.

                                                                                                          Andrea XoXo

No comments:

Post a Comment