Saturday, January 7, 2017

Always Believe In Yourself


Honestly I am so thankful for every single experience that I had in 2016 but now I can't wait to see what this New Year has in store for me!Now that I turned 21 I hope that I will BELIEVE in myself more! And I am asking you to Always Believe In Yourself! This is so important because everything starts from that and if you believe in yourself, in your goals, in your possibilities and when you work hard on them and you don't give up, trust me you can accomplish a lot of things that you dream about!

                             
                                      I am wishing you a wonderful New Year!
                                                        Love, Andrea 

Zahvalna sam za sve što mi se desilo u prethodnoj godini ali sada jedva čekam da vidim šta je ova Nova godina spremila za mene! Danas sam izvukla paricu u česnici tako da je već počela lepo! :)

Sada kad sam napunila 21 godinu nadam se da ću konačno više VEROVATI u sebe! To isto želim i vama, da bez obzira na sve Uvek Verujete U Sebe! Ovo je veoma važno, zapravo sve vam kreće od ovoga. Ako počnete sa verom u sebe, u svoje ciljeve i ako radite naporno na tome i ne odustanete, moći ćete da ostvarite toliko toga, toliko ciljeva o kojima ste pre mogli samo da maštate! Zato nikad ne odustajte od sebe i samo nastavite dalje sa vašim putem!


                                     Želim vam prelepu Novu godinu i srećan Božić!
                                                  S ljubavlju, Andrea
                                             

7 comments:

 1. Honestly, that is the best thing you can wish for someone. I wish I believed in myself when I was 21. If i only knew what I know now :D :D :D
  But that is the thing about life, you live and learn! :D
  All the best in new year hun....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I wish all the best to you too! Let's rock this year! :))

   Delete
 2. Vjeruj u sebe to je put do uspjeha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tako je! Uvek veruj u sebe i stici ces gde zelis! :)))

   Delete
 3. odlican post mnogoo mi se svidja , <3
  pratim te molim te uzvrati
  christinakristina.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. This is my new years resolution too! In order to succeed we have to believe in ourselves and our abilities!! Thanks for the inspiration! :)

  ReplyDelete